Szóval valamikor 2016 telén gondoltunk egy nagyot amikor, becsukott és bekötött szemmel (csak, hogy biztosra menjünk ) fejest ugrottunk egy új vendéglátóhely kialakításába. Ez igazán merész ötlet volt a mi részünkről, hiszen még sosem kezdtük 0-ról az adott üzlet kialakítását. Viszont ez itt megtörtént velünk, fodrászat és kozmetikai üzletből kellett éttermet varázsolni. Ma visszagondolva a kezdetre, sokkal bátrabbak voltunk a kelleténél, de úgy gondolom mégis megérte. Ami a lelket tartotta bennem valójában az a csapat, amely körbevesz, hiszen kivétel nélkül 100%-ban régi vendéglátósokból áll. Velük nap mint nap azon fáradozunk, hogy öregbítsük a klasszikus vendéglátás alapjait, ezzel emelve cégünk hírnevét. Kollégáink mindent megtesznek azért, miszerint, aki hozzánk betér egy családias jó hangulat fogadja, odafigyelve arra , hogy a Vendég jót kapjon, kellő időben és nem utolsó sorban normális áron.
Az éttermünk nevében a No Flanc is ezt tükrözi vissza, míg az ételmanufaktúra jelző a helyben készített ételeket preferálja.
Az étlapunk a mai kor trendi ételei mellett a régi (Nagyik) ízvilágát próbálja visszaadni a betérő vendégeink részére.
A törzsvendégek részére, akik-e rövid idő alatt már megjelentek nálunk, nekik a napi ajánlatainkkal szeretnénk kedveskedni a jövőben is.
Ha bármikor akár Ön vagy szerettei ellátogatnak hozzánk, akkor reméljük, hogy itt létük után jó szívvel javasolják ezt a helyet másoknak is, és ajánlanak minket.
Mi kérésünk csak az, hogy ezt a következő formában tegyék: "figyelj barátom ha jót akarsz, akkor menj a Flanc-ba!"